Συνεχίζουμε και αυτή τη χρονιά τα 3ωρα εργαστήρια την Τελευταία Τετάρτη κάθε μήνα θέλοντας να δώσουμε μια άλλη διάσταση στην ανάπτυξη των θεμάτων του Silva Life System.

Στο σεμινάριο Silva Life System λόγω συγκεκριμμένου χρόνου δεν είναι δυνατόν να επεκταθούμε σε κάθε θέμα γιατί το σημαντικό είναι η εξήγηση της τεχνικής και η άσκηση χαλάρωσης και προγραμματισμού.
Η εκπαίδευση μας όμως σαν παρουσιαστές της Μεθόδου Silva και ακόμα περισσότερο η εμπειρία μας όλα αυτά τα χρόνια μας επιτρέπει να έχουμε τη δυνατότητα στα 3ωρα εργαστήρια να αναπτύξουμε το θέμα μας περισσότερο και να βοηθήσουμε τους συμμετέχοντες να εντοπίσουν τις δικές τους ανάγκες και να κάνουν καλύτερη χρήση των τεχνικών.
Επί πλέον οι απόφοιτοι μπορούν να καλέσουν και φίλους τους που παίρνουν έτσι μια καλή «γεύση» της Μεθόδου και έχουν και την εμπειρία της άσκησης χαλάρωσης που τους βοηθά να ξέρουν από πρώτο χέρι πως μπορεί να τους βοηθήσει η Μέθοδος Silva.

Tα μηνιαία 3ωρα εργαστήρια την τελευταία Τετάρτη του μήνα γίνονται στον χώρο του UNITY CENTER στο Βύρωνα.
Το πρώτο 3ωρο για αυτήν την περίοδο θα γίνει την
Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου και έχει θέμα:

Εκκρεμότητες: Αιτία μεγάλου και  συνεχούς εσωτερικού στρες

Οι εκκρεμότητες είναι εκείνες οι δουλειές που βαριέσαι να τις κάνεις.
Τις νοιώθεις υποχρέωση και όχι ευχαρίστηση.
Αισθάνεσαι ότι πρέπει να το κάνεις και αυτό δεν σου αρέσει καθόλου.Πρόσεξε ότι σ’ όλα αυτά που προανέφερα το κοινό σημείο είναι η νοητική σου στάση.

Οι άνθρωποι κυριαρχούνται από τις νοητικές τους στάσεις τόσο πολύ που άθελα τους δημιουργούν εθισμό.

Στη Μέθοδο Silva  τη διαδικασία αλλαγής της νοητικής μας στάσης την αρχίζουμε από την πρώτη ώρα εξηγώντας “Τι είναι το Πνευματικό Ξεκαθάρισμα”

Δηλαδή τη σημασία που έχει για τον εγκέφαλο ο τρόπος που κάποιος σκέπτεται και μιλά καθώς και ποιες είναι οι πεποιθήσεις του γιατί αυτά είναι που διαμορφώνουν τη ζωή του και δημιουργούν νοοτροπία και στάση ζωής.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εντοπίσουν δικές τους αρνητικές συμπεριφορές στην έκφραση και νοητικές συνήθειες και να ξεκινήσουν τη διαδικασία αλλαγής.

Αυτό θα κάνουμε στο εργαστήριο και θα το συνοδέψουμε με μια ωραία άσκηση χαλάρωσης αντιστρές.

Βελτιώστε τις Σχέσεις σας
Την τελευταία Τετάρτη του Οκτωβρίου στις 30 του μήνα το θέμα θα είναι οι ανθρώπινες σχέσεις και πως μπορούν να βελτιώνονται με τις τεχνικές της Μεθόδου.

Θα αναφερθούμε σε όλες τις τεχνικές της Μεθόδου Silva που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιώσουμε μια σχέση  καθώς και με ποιον τρόπο θα γίνει.

Τέλος θα αντιληφθείτε ποια είναι η δική σας συμμετοχή σε μια «κακή σχέση» και θα προγραμματίσετε στην άσκηση που θα ακολουθήσει την αλλαγή της βρίσκοντας λύσεις χωρίς χαμένους.

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου το θέμα θα είναι:
Καθρέπτης του Νου & Νόμος της Έλξης
Η καινούργια χρονιά πλησιάζει και συνήθως όλοι βάζουμε τους στόχους που θέλουμε να επιτύχουμε μέσα στο χρόνο και τις θετικές αλλαγές που θέλουμε να έχουμε σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής μας.

Στο εργαστήριο θα έχετε τη δυνατότητα να διαπιστώσετε αν ακολουθείτε τη συνταγή επιτυχίας του Καθρέπτη του Νου που είναι συμβατή με τους συμπαντικούς νόμους ώστε να έχετε τα θεμιτά αποτελέσματα.  Είναι κάποια πράγματα που κάνουν την διαφορά… τι δεν γίνεται σωστά;
Χρησιμοποιείτε σωστά την τεχνική;
Έχετε την κατάλληλη νοητική στάση;

Και οπωσδήποτε “Μην περιμένετε να αλλάξει κάτι στη ζωή σας συνεχίζοντας να κάνετε τα ίδια πράγματα που κάνατε έως τώρα.”

Την Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου δεν θα πραγματοποιηθεί το εργαστήριο λόγω Χριστουγέννων.

Τα εργαστήρια γίνονται στο UNITY CENTER, Πρωτεσιλάου 26, Βύρωνας 6μ.μ.-9:30μ.μ με συμμετοχή 20€ για κάθε συμμετέχοντα.
Για συμμετοχές τηλ. 2103610822 και email: methodossilva@gmail.com

Share This

Share This

Share this post with your friends!