Αγαπητοί μου φίλοι,

Ο λόγος που θέλω να μοιραστώ την εμπειρία μου μαζί σας, είναι για να καταλάβετε όλοι εσείς που διδαχτήκατε την μέθοδο SILVA και στο τέλος τα ψιλοπαρατήσατε, τι τεράστιο εργαλείο βάλατε στα χέρια σας. Εμένα προσωπικά μου άλλαξε τη ζωή από το 2000 που διδάχτηκα το βασικό σεμινάριο και μάλιστα ήταν μια στιγμή που η ζωή μου βρισκόταν σε μια πολύ άσχημη κατάσταση, μετά από μια προσωπική μου τραγωδία και έψαχνα απεγνωσμένα να βρω σανίδα σωτηρίας. Τότε, κάποια φίλη, μου σύστησε τη μέθοδο.

Από την πρώτη στιγμή, που ήρθα σε επαφή με τη μέθοδο, κατάλαβα ότι βρι­σκόμουν στο σωστό μέρος. Αλλά το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η τελευταία άσκηση (που όλοι θα θυμάστε), όπου ανά ζευγάρι προσπαθούμε να κάνουμε διάγνωση υγείας, ελέγχοντας όλα τα όργανα, για κάποιο άγνωστό μας άτομο από το περι­βάλλον του άλλου. Και όταν διέγνωσα ότι ο εξάδελφός της έπασχε από καρδιακή αν­επάρκεια, τότε θαύμασα και τη μέθοδο και εμένα. Βέβαια ο Παναγιώτης σε όλο το σε­μινάριο προσπαθούσε με όλο του το είναι να μας δώσει να καταλάβουμε τη δύναμή μας και πόσα πράγματα μπορούμε να πετύχουμε για ν’ αλλάξουμε τη ζωή μας.

Από εκείνη τι στιγμή άρχισα να πειραματίζομαι με τον ανώτερο εαυτό μου, το δικό μου «τζίνι», που είχα μέσα στο κεφάλι μου. Του ζητούσα πληροφορίες, ακόμα και το πού βρίσκεται το λεωφορείο που περιμένω και  άφηνα συγχρόνως το μυαλό μου κενό για να πάρω την απάντηση. Και πολλές άλλες εφαρμογές πειραματιζόμενη, για να δυναμώνω το βαθμό και να μεγαλώνω  το κανάλι  επικοινωνίας με τον ανώτερο εαυτό μου.

Άκουγα κασέτες και έκανα, όποτε μπορούσα, χαλάρωση. Συχνά οραματιζόμουνα διάφορες εικόνες, για να ενισχύω τη δεξιά πλευρά του εγκεφάλου μου. Συγχρόνως, παρακολούθησα όλα τα μετέπειτα σεμινάρια και πολλές φορές και επαναληπτικά. Κάποια στιγμή, μια σκέψη γεννήθηκε στο μυαλό μου: «αφού μπορείς και παίρνεις τις απαντήσεις και έχεις τόσο καλή σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό σου, γιατί δεν ξεκινάς μαζί του, να θεραπεύσεις ό,τι προβλήματα υγείας έχεις;» Ξεκίνησα λοιπόν, με πρώτο τον θυρεοειδή μου. Σε λίγο καιρό ήμουν απόλυτα υγιής και για πολλά χρόνια δεν έπαιρνα ούτε ασπιρίνη.

Φέτος όμως, είχα μια περιπέτεια και αυτή θέλω να σας περιγράψω. Ήμουν στην Ικαρία και ένα βράδυ ξεκίνησε η καρδιά μου ένα τρελό χορό. Σπαρταρούσε σαν ψάρι. Πήγα στο νοσοκομείο, έκανα τις σχετικές εξετάσεις και με κράτησαν μέσα με ορό. Το σπαρτάρισμα κράτησε 2 ημέρες και μετά ηρέμησε με τα φάρμακα και τον ορό. Όταν βγήκα, συνέχιζα να παίρνω τα φάρμακά μου κανονικά και να σκέφτομαι ότι αυτό που είπε ο γιατρός δεν είναι αλήθεια εγώ δεν έχω κολπική μαρμαρυγή. Άλλωστε, την ώρα που το έλεγε, εγώ μέσα μου έλεγα αποκλείεται. Αμέσως άρχισα εντατική άσκηση. Καθόμουν και χαλάρωνα ένα-ένα όργανο μέσα στο σώμα μου και το έλουζα με φως και έβλεπα και σε ποια κατάσταση βρισκόταν, όπως κάναμε και στο ψυχοδιάγραμμα στη μέθοδο. Όταν πήγαινα στην καρδιά, έκανα διάλογο μαζί της και της έλεγα τι ζητούσα από αυτή. Στη συνέχεια, όταν έπαιρνα τα χάπια,  έκανα άσκηση με το ποτήρι, αυτό που μάθαμε στο «Ultra», μετέτρεπα το νερό σε γαλάζια ενέργεια, μετά έπαιρνα τα χάπια, τα έκλεινα για λίγο μέσα στα χέρια μου, τα μετέτρεπα σε μια γαλάζια συμπυκνωμένη ενέργεια, τα έβαζα στο στόμα και με αργές γουλιές γαλάζιας ενέργειας, τα ένοιωθα να φτάνουν στο στομάχι. Εκεί γινόταν μια μικρή έκρηξη και  απλωνόταν η γαλάζια ενέργεια που παρασυρόταν από το απόλυτο γαλάζιο νερό, πέρναγε μέσα στις αρτηρίες, πήγαινε στην καρδιά και έκανε αυτό που εγώ ήθελα, καθώς επίσης και σ’ όλα μου τα κύτταρα. Μετά από 4 μήνες που έκανα το σπινθηρογράφημα στο Ωνάσειο, ο γιατρός είπε ότι δεν υπάρχει κολπική μαρμαρυγή και σταματήσαμε τα φάρμακα.

Τώρα ξέρω ότι κάποιοι θα σκεφτούν ότι μάλλον ήταν λάθος διάγνωση. Να συμφωνήσω μαζί τους. Σκεφτείτε όμως αν εγώ την αποδεχόμουν και έπαιρνα και τα φάρμακα για την κολπική μαρμαρυγή και το έλεγα και σ’ όλους τους γνωστούς και φίλους, που και αυτοί θα έβλεπαν την καρδιά μου με κολπική μαρμαρυγή, στους 4 αυτούς μήνες, εγώ θα την είχα αποκτήσει, σύμφωνα με όλα όσα ξέρουμε τώρα, για τον εγκέφαλο που πολλά πράγματα το μυαλό τα θεωρεί εντολή που πρέπει να εκτελέσει.

Αυτή είναι μια τεχνική που εφήρμοσα εγώ σ’ αυτή την περίπτωση. Στο θυρεοειδή μου, όταν τον ρύθμισα, έκανα άλλη τεχνική. Χαλαρώστε, και αφήστε το νου σας σε ησυχία και θα σας δείξει την τεχνική που πρέπει  να ακολουθήσετε. Με λίγα λόγια, κάνετε χαλάρωση όποτε μπορείτε, μένετε όσο περισσότερο στη σιωπή και παρακολουθείτε τη σκέψη σας. Προσέχετε πώς μιλάτε, τι λέξεις χρησιμοποιείτε. Διώξτε τις αρνητικές σκέψεις, κουβεντιάζοντας μαζί τους. Πείτε τους πως δεν τις χρειαζόσαστε και στη θέση τους βάλτε κάτι ωραίο και κάποια στιγμή, θα εξαφανιστούν. Οραματίζεστε κάθε στιγμή αυτά που θέλετε. Παρακολουθείτε επαναληπτικά τα σεμινάρια και πάνω απ’ όλα πιστέψτε ότι μέσα στο κεφάλι σας είναι ο Θεός. Να παίρνετε τα φάρμακά σας, αλλά να αλλάζετε νοερά τη λειτουργία τους.
Και να θυμάστε ένα πράγμα: γεμίστε την καρδιά σας αγάπη. Αυτή είναι η ασπίδα σας που θα σας προστατεύει από όλα τα κακά.

Εύχομαι σε όλους εσάς να βρείτε τον τρόπο να θεραπεύσετε ό,τι αφύσικο υπάρχει μέσα σας. Ευχαριστώ το Χοσέ. Ευχαριστώ τον Παναγιώτη. Ευχαριστώ τη Μαριάννα.

Με πολλή αγάπη σε όλους εσάς

Κοκκινάκη Όλγα

Share This

Share This

Share this post with your friends!