Πολλοί με ρωτούν γιατί επιμένω ότι το HYPNOVISION είναι τόσο σπουδαίο σεμινάριο και γιατί να το παρακολουθήσει κάποιος, αν δεν ενδιαφέρεται να γίνει υπνωτιστής.
Καταρχήν ό,τι έχει την έγκριση και την υπογραφή του Χοσέ  Σίλβα το στηρίζω ανεπιφύλακτα, γιατί 40 ολόκληρα χρόνια μου επιβεβαιώνεται κάθε μέρα, πόση βοήθεια μπορεί να λάβει κάθε άνθρωπος εφαρμόζοντας τις τεχνικές και τις νοητικές ασκήσεις, που ο άνθρωπος αυτός δημιούργησε και μας δίδαξε με απλό τρόπο.
Ο Χοσέ Σίλβα μελέτησε για αρκετά χρόνια την ύπνωση σαν φαινόμενο και θα μπορούσε η Μέθοδος του (Μέθοδος Silva) να χαρακτηρισθεί σαν μια μορφή αυτοϋπνωσης αφού είναι ο  γρηγορότερος και ο ευκολότερος ίσως τρόπος να επικοινωνήσει κάποιος με το εσωτερικό συνειδητό του και να μάθει τις πραγματικές του ανάγκες και τους λόγους για το πως αισθάνεται και αντιδρά.
Το μεγαλύτερο μέρος των αλλαγών που επιτυγχάνουν όσοι παρακολουθούν τα σεμινάρια Σίλβα είναι συνειδητοποιήσεις που διαπιστώνουν καθώς αντιλαμβάνονται αυτές τις εσωτερικές ουσιαστικές τους επιθυμίες.
Και ξαφνικά ο κόσμος αλλάζει, γιατί απλά έχεις αλλάξει εσύ.
Όλα αυτά τα χρόνια, δεν κατάφερα να συναντήσω κάποιον  “τέλειο” άνθρωπο, αμφιβάλλω και αν υπάρχει. Συνάντησα όμως χιλιάδες διαφορετικούς ανθρώπους με ξεχωριστά χαρακτηριστικά που ήταν τα “δυνατά” ή τα “αδύνατα” σημεία τους και φυσικά όλοι προσπαθούσαν να δείξουν τα δυνατά και να αποκρύψουν τα αδύνατα.
Μερικές φορές σκεπτόμουν ότι αυτά θα μπορούσαν να λειτουργούν και εξισορροπιστικά, δηλαδή οι περισσότεροι ανέπτυξαν  μηχανισμούς δεξιοτήτων για να αντισταθμίσουν τις δυσκολίες που τους δημιουργούσαν τα αδύνατα.
Όλοι αυτοί μπορούσαν να περιγράφουν τις συμπεριφορές και τα συναισθήματα που είχαν, αλλά αδυνατούσαν να αποκαλύψουν την αιτία που τα προκαλούσε, έτσι η “πληγή” έμενε ανοιχτή και στην πρώτη ευκαιρία “αιμοραγούσε” πάλι. Αυτό ακριβώς όμως κάνει η ύπνωση, “ξεσκεπάζει” την αιτία πίσω από μια δυσλειτουργία. Τις περισσότερες φορές η αιτία μπορεί να είναι ένα γεγονός από την νηπιακή ή την παιδική ηλικία. Όταν συνειδητοποιεί το άτομο λοιπόν την αιτία, είναι πολύ εύκολο να διαχειριστεί την κατάσταση και με τη βοήθεια του υπνωτιστή να δημιουργήσει νέα συμπεριφορά με θετικά αποτελέσματα.
Σήμερα η ύπνωση έχει αναδειχθεί σε ένα καταπληκτικό “εργαλείο” στα χέρια των επαγγελματιών της προσωπικής ανάπτυξης, αλλά και των πάσης φύσεως θεραπευτών,  μια και είναι πολύ εύκολο να μετατραπεί σε θεραπευτική αγωγή μέσω των μεταϋπνωτικών εντολών και υποβολών στο εσωτερικό συνειδητό και να απαλλάξει το άτομο από ασθένειες, κακές συνήθειες, φοβίες, έλλειψη αυτοπεποίθησης, στρες κ.α.
Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι η ύπνωση είναι εντελώς ακίνδυνη διαδικασία. Η ψυχολογική μας προστασία είναι εξαιρετικά ισχυρή και δεν δέχεται ο,τιδήποτε που θα μπορούσε να προκαλέσει το παραμικρό πρόβλημα ακόμη και αν ο υπνωτιστής είναι άσχετος, απλά θα έχανε κάποιος τον χρόνο του και την πίστη του σε αυτήν την σπουδαία τεχνική.
Η εμπειρία της εκπαίδευσης HYPNOVISION είναι μεταμορφωτική και θα αναλογούσε σε περισσότερες από 15 ατομικές συνεδρίες με άμεσα αποτελέσματα από την πρώτη φορά.
Το HYPNOVISION θα σου μάθει να χαλαρώνεις και να εξουδετερώνεις το στρες όχι μόνο σε σένα αλλά και στους άλλους. Θα αλλάζεις όποια εσωτερική “εγγραφή” σου φέρνει δυσκολία. Θα καταλάβεις το βαθύτερο σκοπό της ύπαρξης σου, με μια άσκηση αναδρομής στην παιδική ηλικία ή σε προηγούμενη ζωή.
Να αποκτήσεις ένα εξαιρετικό εφόδιο να βοηθάς τους άλλους και τον εαυτό σου.
Στις  13 Δεκεμβρίου Παρασκευή  4.30μ.μ– 10.30 μ.μ και Σάββατο και Κυριακή 14 και 15 Δεκεμβρίου από 10 π.μ.– 8 μ.μ στο UNITY CENTER Πρωτεσίλαου 26 Νέο Παγκράτι – Βύρωνας, θα διδάξω αυτό το σεμινάριο σε περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων.  Υπάρχουν ακόμα ελάχιστες θέσεις.
Στην κατηγορία σεμινάρια στο site μας θα βρεις το HYPNOVISION και μπορείς να μάθεις περισσότερα. Eπικοινώνησε στο 210 3610822 για όποια απορία έχεις και κλείσε την θέση σου.

Παναγιώτης Μεταξάτος

Share This

Share This

Share this post with your friends!